Gastenboek

Responsive image

Welkom, en leuk dat u een kijkje neemt in ons gastenboek. We stellen het erg op prijs als onze klanten hun waardeling laten blijken. We staan natuurlijk ook open voor suggesties, verbeterpunten en klachten. Als u een klacht heeft is het echter misschien beter om direct contact op te nemen met een van onze gastvrouwen, zodat we uw klacht direct kunnen verhelpen.

Voeg een bericht toe aan ons gastenboek.robertkaren1

schreef op maandag 10 december 2018, 18:03

Ik ben Karen Robert, ik kwam een paar weken geleden een advertentie op deze website tegen die beweerde leningen te geven, ik was erg sceptisch over contact met hen omdat ik bang was om bedrogen te worden, maar vanwege het feit dat ik erg wanhopig was en de advertentie had een website die ik besloot om een poging te doen en een lening aanvraagde, binnen 3 uur kreeg ik een antwoord en na het invullen van een aantal formulieren en registratie bij hen kreeg ik mijn lening en het beste deel is dat ze een geweldige rente hebben en dat doe ik niet terugbetalen tot zes maanden, dus ik verzoek u dringend om het eens te proberen en u zult ook een glimlach op uw gezicht hebben, net als ik.

Dit zijn de gegevens die ik heb gebruikt voor het geval u echt een serieuze geldschieter nodig hebt en geen tijdverspillers die u hier online hebt.

kelvinshawloanfirm. wixsite. com / lening
kelvinshawloanfim (@) financier .com


fredmore

schreef op dinsdag 4 december 2018, 12:05

Heb je een lening nodig?
Bent u in een financiële crisis of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen of een premie te betalen of een bedrijf te starten? Heeft u een lage kredietwaardigheid en ondervindt u problemen bij het verkrijgen van leningen van lokale banken en andere financiële instellingen? Dit is een kans voor u om een ​​lening te krijgen van onze organisatie. We verstrekken leningen aan particulieren voor de volgende doeleinden en nog veel meer. Persoonlijke leningen, bedrijfsuitbreiding, startende bedrijven, consolidatie van schulden en hard geld. We bieden leningen met een rentepercentage van 3%. Neem contact met ons op per e-mail: fredmorefinance@gmail.com
Whatsap: +919654763221


Weadom Global

schreef op maandag 3 december 2018, 15:56

Aandacht!!!

Ik ben de heer Frankling, wowom. Managing Director WEADOM GLOBAL FINANCE. We verstrekken momenteel leningen aan mensen die geld nodig hebben voor het zakendoen of om hun rekeningen te wissen. wij bieden allerlei soorten leningen aan particulieren en werken samen met een discontopercentage van 2%. voor meer informatie en hoe u ons nu kunt e-mailen via: Weadomglobalfinance@gmail.com voor meer informatie.

vriendelijke groeten
Mr Frankling Weadom
Regisseur.
E-mailadres van het contact: weadomglobalfinance@gmail.com


Fayette Lavoie

schreef op dinsdag 4 september 2018, 17:26

WILT U € 2500 tot € 12.500.000 AAN GELD LENEN, EVT. MET BKR
Helpt uw bank u aan een goed en betaalbaar krediet als alles tegen zit? Wij wel. EEN BKR is bij ons geen bezwaar en elke lening is binnen 24 uur beschikbaar. Lndien u interesse hebt.Contact met ons op voor meer informatie. E-mail : financerapidevan@gmail.com
Mijn WhatsApp-nummer: +32 484 75 32 76


Sabine Hébert

schreef op dinsdag 4 september 2018, 17:25

Direct geld lenen zonder BKR toetsing (nu goedkoop lening )
Een lening krijgen in 24 uur in alle veiligheid.
Ik verleent leningen van € 2500 tot € 500.000 heeft alle
mensen eerlijk en verantwoordelijk dan voor meer
informatie kunt u mij contact opnemen met:
Email: unievan.delening@gmail.com
Mijn WhatsApp-nummer: +32 484 75 32 76


Karl Carey

schreef op donderdag 1 maart 2018, 10:53

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?
Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan.
Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen.
Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg.
Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks.
Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op karlcarrey27@gmail.com

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!


Gertwim Biemans

schreef op zondag 13 maart 2016, 18:48

Altijd heerlijk eten hier. Twee weken terug belde ik mijn bestelling door omdat het online bestellen in mijn ogen niet logisch was. Toen ik daar wat van zei is het meteen opgepakt, want heb net heel gemakkelijk besteld via de nieuwe lay-out. Een stuk duidelijker. Erg klantvriendelijke reactie van jullie. Bedankt!


Ron Ladage

schreef op zaterdag 25 mei 2013, 11:59

Op 21 mei 2013 bij toeval bij de Nieuwe Chinese muur binnengelopen. Ondanks dat ik zelf in Noord-Overijssel woon, zal het niet de laatste keer zijn dat ik daar weer kom. Goede kaart, prima bediening, leuke sfeer en sfeervol restaurant. Vooral de keuze (vanaf 2 personen) voor 3 verschillende gerechten is een goede ervaring. Conclusie eten uitstekende kwaliteit en vooral heel goede smaak, bediening correct en zeker tijd voor de klanten. Echt een aanrader wanneer u in de buurt bent!


Randy Bax

schreef op zondag 4 maart 2012, 19:09

James & Jade,

Dit is een geweldige website! We kijken er naar uit om 21 september onze huwelijksdag 's avonds bij jullie te vieren.


Peter Posthoorn

schreef op dinsdag 16 augustus 2011, 18:20

Wat een goede website!
Complimenten.
Peter Posthoorn.