Gastenboek

Responsive image

Welkom, en leuk dat u een kijkje neemt in ons gastenboek. We stellen het erg op prijs als onze klanten hun waardeling laten blijken. We staan natuurlijk ook open voor suggesties, verbeterpunten en klachten. Als u een klacht heeft is het echter misschien beter om direct contact op te nemen met een van onze gastvrouwen, zodat we uw klacht direct kunnen verhelpen.

Voeg een bericht toe aan ons gastenboek.Karl Carey

schreef op donderdag 1 maart 2018, 10:53

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?
Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan.
Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen.
Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg.
Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks.
Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op karlcarrey27@gmail.com

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!


Gertwim Biemans

schreef op zondag 13 maart 2016, 18:48

Altijd heerlijk eten hier. Twee weken terug belde ik mijn bestelling door omdat het online bestellen in mijn ogen niet logisch was. Toen ik daar wat van zei is het meteen opgepakt, want heb net heel gemakkelijk besteld via de nieuwe lay-out. Een stuk duidelijker. Erg klantvriendelijke reactie van jullie. Bedankt!


Ron Ladage

schreef op zaterdag 25 mei 2013, 11:59

Op 21 mei 2013 bij toeval bij de Nieuwe Chinese muur binnengelopen. Ondanks dat ik zelf in Noord-Overijssel woon, zal het niet de laatste keer zijn dat ik daar weer kom. Goede kaart, prima bediening, leuke sfeer en sfeervol restaurant. Vooral de keuze (vanaf 2 personen) voor 3 verschillende gerechten is een goede ervaring. Conclusie eten uitstekende kwaliteit en vooral heel goede smaak, bediening correct en zeker tijd voor de klanten. Echt een aanrader wanneer u in de buurt bent!


Randy Bax

schreef op zondag 4 maart 2012, 19:09

James & Jade,

Dit is een geweldige website! We kijken er naar uit om 21 september onze huwelijksdag 's avonds bij jullie te vieren.


Peter Posthoorn

schreef op dinsdag 16 augustus 2011, 18:20

Wat een goede website!
Complimenten.
Peter Posthoorn.